Tietoja pinssien keräämisestä

Miten voin kerätä pinssejä PINS e-Sayn kautta?

PINS e-Say-jäsenenä sinulla on tilaisuus kerätä pinssejä joka kerta, kun suoritat loppuun jonkin kyselyn. Pinssisi päivittyvät automaattisesti PINS-tilillesi.

Miten kyselyt toimivat?

PINS e-Say kutsuu sinua säännöllisesti sähköpostiviesteillä osallistumaan kyselyihin. Voit myös osallistua kyselyihin milloin vain suoraan verkkosivuston jäsenosiosta. Kyselyjen suorittamisesta kertyvien pinssien määrä riippuu kyselyjen pituudesta. Näet tämän tiedon aina ennen kuin aloitat kyselyn. Kun sinut on kelpuutettu kyselyyn ja olet suorittanut sen, keräämäsi pinssit siirretään PINS-tilillesi.

Osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit osallistua niin moneen kyselyyn kuin haluat. Kyselyn muutamat ensimmäiset kysymykset ovat yleisluontoisia ja koskevat esimerkiksi ikääsi, sukupuoltasi, asuinaluettasi, käyttämiäsi tuotteita, tottumuksiasi tai harrastuksiasi. Kaikki tämä varmistaaksemme, että kysely on sinulle oikea. Jos et kuulu heidän haluamaansa kohderyhmään tai jos kohderyhmäsi on täynnä, kysely päättyy siihen. Yritämme kuitenkin aina ohjata sinut kyselyyn, joka on sinulle sopivampi.

Löydät lisätietoja pinssiesi käyttämisestä Tietoja palkinnoista-osiosta.

Etkö ole PINS-jäsen? Liity nyt ja ala kerätä pinssejä jo tänään!