Liity heti

Tietoja PINS e-Saysta

Mikä on PINS e-Say?

PINS e-Say on verkkomarkkinatutkimuspaneeli, jota operoi ja jonka omistaa Survey Sampling International, LLC. Kun liityt, tulet mukaan monien muiden PINS-jäsenten muodostamaan yhteisöön, jonka jäsenet ovat suostuneet kertomaan mielipiteensä eri asioista saadakseen niiden vastineeksi PINSsejä.

Miten mielipiteeni auttavat?

Kaikki yritykset ovat halukkaita kuulemaan, mitä ajattelet heidän tuotteistaan, palveluistaan tai mainonnastaan. He luovat verkkokysymyslomakkeita, joita kutsutaan kyselyiksi. Niissä on kaikki kysymykset, joita he haluavat esittää. Kun kerrot näkemyksiäsi näissä kyselyissä, autat yrityksiä räätälöimään tuotteitaan ja palvelujaan mielesi mukaisiksi ja voit sanoa sanasi maailman suurimpien tuotemerkkien kehittämiseen.

Miten kyselyt toimivat?

PINS e-Say kutsuu sinua säännöllisesti sähköpostiviesteillä osallistumaan kyselyihin. Voit myös osallistua kyselyihin milloin vain suoraan verkkosivuston jäsenosiosta. Kyselyjen suorittamisesta kertyvien pinssien määrä riippuu kyselyjen pituudesta. Näet tämän tiedon aina ennen kuin aloitat kyselyn. Kun sinut on kelpuutettu kyselyyn ja olet suorittanut sen, keräämäsi pinssit siirretään PINS-tilillesi.

Osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit osallistua niin moneen kyselyyn kuin haluat.